| 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] | |
|
+3damjansatler NordicCompany Kokio 7 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Kokio Admin
Število prispevkov : 1215 Join date : 20/08/2010 Age : 38 Kraj : Brunšvik
| Naslov sporočila: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 26th November 2010, 15:52 | |
| FINALE Kdo ima največje levje srce? 1. tekma : Ponedeljek, 29.11.2010 - PRIJATELJSKA TEKMA BREZ PODALJŠKA 2. tekma : Sreda, 1.12.2010 - PRIJATELJSKA TEKMA BREZ PODALJŠKA Termin dodatne tekme oz. podaljška ( ) : Petek (ali sobota), 3.12.2010 (ali 4.12.2010) - PRIJATELJSKA TEKMA Z PODALJŠKOM1. tekma: FC Ajduci 0-0 NK MariborPOROČILO2. tekma: NK Maribor 1-0 FC AjduciPOROČILOSkupni rezultat 1-0 za NK MariborČestitke prvemu prvaku pokala skupnosti!TEKMA ZA 3. MESTO 1. tekma: Rdeča Krila 3-0 ČELZI FCPOROČILO2. tekma: ČELZI FC 0-3* Rdeča KrilaPOROČILO*Neupoštevanje pravil domačina Skupni rezultat 6-0 za Rdeča KrilaPRAVILA:* Velja pravilo, da GOL V GOSTEH šteje večIgrata se dve tekmi in najboljši v teh dveh tekmah napreduje naprej. V primeru, da zmagovalec ni znan po 180 minutah sledijo podaljški v obliki dodatne tekme * Dodatna tekma oz. podaljšek se odigra na stadionu kluba, ki je do sedaj dosegel večje število zadetkov* VSE tekme se igrajo kot do sedaj - NIZKA POMEMBNOSTNeupoštevanje tega pravila se kaznuje s porazom. Tekma se registrira 0-3 za nasprotnika.
Nazadnje urejal/a Kokio 2nd September 2011, 09:18; skupaj popravljeno 5 krat | |
|
| |
NordicCompany Igralec 1. SNL
Število prispevkov : 185 Join date : 25/10/2010
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 26th November 2010, 17:52 | |
| | |
|
| |
damjansatler Igralec najboljšega kluba na svetu
Število prispevkov : 534 Join date : 23/08/2010
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 26th November 2010, 18:11 | |
| | |
|
| |
crnimat Igralec 1. SNL
Število prispevkov : 149 Join date : 01/09/2010 Age : 34 Kraj : Ajdovščina
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 26th November 2010, 18:34 | |
| trnova pot se končuje, najboljši slovenski manager pa ima priložnost se izkazati v 1. Pokalu PPM naj zmaga najboljši, kot je rekel kolega pred mano | |
|
| |
bala11 Reprezentant Slovenije
Število prispevkov : 297 Join date : 02/09/2010 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 26th November 2010, 18:41 | |
| | |
|
| |
Kokio Admin
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 26th November 2010, 19:02 | |
| Po končanem pokalu se bomo začela načrtovanja za 2. pokal skupnosti. Okoli božiča že načrtujem da se bodo začele nove prijave za 2. pokal skupnosti. Obljubljam da bo organizacija vsaj taka kot do sedaj, nagradni sklad pa se bo povečal. December pa bom izkoristil, da malo uredimo forum z moderatorji. Naj zmaga boljši | |
|
| |
Theraveboy Zvezdnik svetovnega formata
Število prispevkov : 825 Join date : 23/08/2010 Age : 27 Kraj : Brebrovnik
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 27th November 2010, 07:08 | |
| Veliko sreče in zadetkov! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 29th November 2010, 18:02 | |
| Prva tekma finala se je končala z izidom 0:0, mi smo zadovoljni, glede na to da smo skoraj celotno srečanje odigrali z igralcem manj. Zmagovalca bo torej odločil dvoboj v Ljudskem vrtu. LINK | |
|
| |
crnimat Igralec 1. SNL
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 29th November 2010, 18:54 | |
| očitno stadion Zeleni travnik ni za velike odločitve naj pade odločitev v Ljudskem vrtu! | |
|
| |
Kokio Admin
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 30th November 2010, 20:10 | |
| Jutri pa dan odločitve Nagrade najboljšim bodo podeljene že jutri | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 16:21 | |
| Jutri bo končana lestvica strelcev! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:06 | |
| In zmagovalec je znan. To smo mi, NK MARIBOR! Izjemno napet finale, vse do zadnjih sekund, a vendarle smo uspeli zadržati vodstvo od tedaj, ko je naš junak Bojan Frangež zadel v 26. minuti! Vse čestitke nasprotniku, tekma je bila res zelo izenačena, oba bi si zaslužila zmago! LINK | |
|
| |
bala11 Reprezentant Slovenije
Število prispevkov : 297 Join date : 02/09/2010 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:10 | |
| Čestitke | |
|
| |
crnimat Igralec 1. SNL
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:11 | |
| čestitke tako NK Maribor kot tudi vsem sodelujočim in organizatorjem za dobro organiziran turnir. žal ni uspelo iztržiti ugodnega izida, vendar začeten cilj (boj za prva mesta) je bil dosežen drugo sezono spet in takrat gremo na zmago! @damjansatler da je bila tekma zate res težka priča podatek, da je tvoj golman igralec tekme če si gledal posnetek, verjamem da si takrat pustil kakšen živček nad kakšno stvarjo v tvoji bližini | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:13 | |
| | |
|
| |
NordicCompany Igralec 1. SNL
Število prispevkov : 185 Join date : 25/10/2010
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:13 | |
| čestitke damjansatler Maribor :plosk:plosk:plosk: Maribor plosk:plosk:plosk: Maribor =) čestitke tudi poražencu in vsem sodelujočim v pokalu | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:19 | |
| Res je, bil sem kr fajn živčn:D Si me pa spomnil na to, da se tudi jaz zahvaljujem organizatorju Kokiu za izjemno dobro izpeljan turnir, če sem odkrit si res nisem mislil, da bo vse tako brezhibno. Spomnim se hokejskega turnirja, zelo podobnega, ki pa niti približno ni bil tako dobro organiziran. Še enkrat čestitke Kokiu, pa tudi Theraveboyu za odlično izpeljano lestvico strelcev, ki ni lahka naloga.
Me pa zanima, kako je zdaj s tem, kdo bo naslednjo sezono imel pravico nastopa na pokalu? Predvsem za mene me zanima;) | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:23 | |
| - Theraveboy je napisal/a:
- MARIBOR ŠAMPIJON!
Na facebooku bi klikno všeč mi je S to tekmo začenjamo tudi malo bolj resno v prvenstvu, kjer nam gre zelo slabo, saj nam kaže, da se bomo borili celo za obstanek. Vzrok za to je ta, da smo prav vse tekme odigrali z nizko pomembnostjo, ker je bil 1. cilj PPM pokal, in izplačalo se je:D Od zdaj naprej torej igramo na običajni pomembnosti na ligaških tekmah, že jutri proti prvouvrščenemu moštvu, pa da vidimo našo moč. | |
|
| |
Yzerman Igralec v 3. SNL
Število prispevkov : 44 Join date : 24/08/2010
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:33 | |
| Čestitke organizatorju - kokio86 - za odlično izpeljan turnir, čestitke pa tudi prvemu zmagovalcu PPM pokala slovenske skupnosti - damjansatler ! Pri nas ostaja grenak priokus zaradi tiste domače katastrofe 1-4, proti kasnejšemu prvaku, ampak kaj čmo, tak je šport! Se pa vsaj lahko pohvalim, da sem izpadel proti prvaku Še ena stvar... Čelzi je na 2. tekmi za tretje mesto igral na običajni pomembnosti, sicer zmagal 2-0, a ker smo zmenjeni igrati na nizki, se tekma registrira 0-3 v mojo korist. PS: Kako kaj kaže na lestvici strelcev? Mislim, da ni bilo nekih ekstremnih goliad te zadnje tekme, in bi zato moral pokasirat nagrado za naj strelca turnirja moj Matic Štravs. Komaj čakam na 2. PPM pokal. | |
|
| |
Kokio Admin
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 1st December 2010, 18:51 | |
| Uradni zaključek pokala bo jutri, ko bo tudi objavljen članek v PP reviji. Objavil se bo končen razplet in podelila se bodo priznanja najboljšim. Torej zmagovalcu in najboljšemu strelcu prvenstva. Pri napovedi prvaka pa mislim, da ni uganil nihče Torej nagrade bodo podeljene jutri Kaj se tiče 2. pokala skupnosti pa več kmalu. Druga zdaj nebom rekel. Ta prvi pokal je dobra osnova za naprej, se pa bomo potrudili, da bo organizacija in pokal še boljši. Torej so mogoče kakšne novosti. Prijave za 2. pokal skupnosti bodo možne okoli božiča!Aja..pa seveda čestitke prvaku | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] 2nd December 2010, 15:33 | |
| Čestitke zmagovalcu, poražencu, 3. uvrščenemu ter 4. uvrščenemu. Lestvica strelcev osvežena! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] | |
| |
|
| |
| 1. Pokal PPM Skupnosti: FINALE: NK Maribor [damjansatler] | |
|